Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Zdeno Chára päättää palata Boston Bruinsiin ilmoittaakseen eläkkeelle jäämisuutisia
21 Sep

Zdeno Chára päättää palata Boston Bruinsiin ilmoittaakseen eläkkeelle jäämisuutisia

Suurin kunnia pelaajille on se, että he voivat päättää jäädä eläkkeelle suosikki Jääkiekko Pelipaidat, ja Zdeno Chára palasi Boston Bruinsiin ilmoittamaan lopettamisestaan. Syyskuun 20. päivänä Zdeno Chára ilmoitti vetäytyvänsä ammattilaiskiekosta ja allekirjoitti yhden päivän sopimuksen Boston Bruinsin kanssa. Tänään Zdeno Chára puki jälleen Boston Bruins Pelipaita ja seisoi tässä joukkueessa 14 vuotta. Hän omisti nuoruutensa parhaat puolet tälle stadionille. Zdeno Chára, 45, halasi iloisesti ystäviään Boston Bruinsista, joka oli iloinen saadessaan pelata 24 kautta NFL:ssä.

Uransa neljässä joukkueessa pelannut Zdeno Chára palaa innoissaan alkuperäiseen New York Islandersiin uransa lopussa. New York Islanders oli Zdeno Cháran alkuperäinen NFL-joukkue, jossa hän vietti neljä vuotta. Tämä New York Islanders Pelipaita roikkuu ikuisesti Zdeno Cháran huoneen keskellä, ja se edustaa pelaajan ensimmäisen unelman alkua. Tässä jäähyväisseremoniassa Zdeno Chára eniten kiitti tiedustelijaa, joka löysi hänen potentiaalinsa, ja hän ilmaisi sydämelliset kiitoksensa iloisella äänellä.

Zdeno Cháran pitkän koon ja kömpelön juoksukyvyn vuoksi monet eivät uskoneet, että hän voisi saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia jääkiekossa. Tämä saattaa olla viimeinen kerta, kun Zdeno Chára käyttää rakastettua nro 33 -NHL Pelipaidat. Hän sanoo ihmisille: Jos sinulla on unelma, sinun täytyy jahdata sitä rohkeasti. Menestyksen tiellä on aina monia kuoppia, mutta sinun on uskottava, että voit voittaa kaikki vaikeudet. Zdeno Chára pitää itseään onnekkaana ja kiitti perhettään ja ystäviään, jotka seurasivat häntä matkan varrella, sekä uskollisia faneja.

Katsotuimmat tuotteet